luni, 10 februarie 2020

Biblia



Biblia este cea mai minunată dintre toate istoriile, pentru că a fost elaborată de Dumnezeu, și nu de o minte mărginită. Ea ne poartă înapoi prin secole, către începutul tuturor lucrurilor, prezentându-ne istoria tuturor timpurilor și scene care altfel nu ar fi fost cunoscute. Ea descoperă slava lui Dumnezeu prin lucrarea providenței Sale în mântuirea unei lumi pierdute. Ea prezintă, în cel mai simplu limbaj, puterea extraordinară a Evangheliei, care, primită, poate rupe lanțurile care îi leagă pe oameni de carul lui Satana.

Lumina strălucește de pe paginile sfinte în raze clare, glorioase, descoperindu-ni-L pe Dumnezeu, pe Dumnezeul Cel viu, așa cum este reprezentat în legile guvernării Sale, în crearea lumii, în cerurile pe care El le-a împodobit. Puterea Lui trebuie recunoscută ca fiind singurul mijloc de scăpare a unei lumi de sub jugul superstițiilor înjositoare care Îl dezonorează atât pe Dumnezeu, cât și pe om. Fiecare cercetător al Bibliei, care cunoaște adevărul descoperit nu numai prin folosirea intelectului, dar și prin puterea sa transformatoare asupra inimii și caracterului, va reprezenta caracterul lui Dumnezeu în lumea noastră printr-o viață ordonată și o conversație cuviincioasă. Pătrunderea cuvântului dă lumină. Mintea se dezvoltă, se înnobilează, se curățește.

Sursă text

Un comentariu:

  1. Mă bucur să văd că mai există tineri care îl iubesc pe Domnul și care înțeleg relația cu El într-un mod atât de profund. Așa e. Fara El suntem săraci și goi. Apropierea de El ne da sens, iar prin Cuvânt creștem, ne maturizăm! Slava Lui!

    RăspundețiȘtergere